Svet
65 ogledov

Trump se je spravil nad Schwarzeneggerja, ta mu ni ostal dolžan

Prvi govor Donalda Trumpa pred kongresniki EPA
Ustvarjalci oddaje Vajenec, kjer je v letošnji sezoni mesto šefa od Donalda Trumpa prevzel Arnold Schwarzenegger, so sporočili, da ta šova ne bo več vodil. Trump se je nato nad Schwarzeneggerjem znesel na Twitterju.

Igralec trdi, da so gledalci oddajo bojkotirali, ker je vanjo vpleten predsednik Trump. Ta se je na Schwarzeneggerjeva namigovanja odzval na Twitterju. "Oddaje ne zapušča prostovoljno, pač pa je bil odpuščen, ker je bila zaradi njega obupno slabo gledana," je zapisal.  

Predsednik Trump, ki je oddajo vodil 14 let, kljub temu, da je medtem postal predsednik, ostaja eden od producentov šova, kar mnogi ocenjujejo kot sporno.

Schwarzeneggerja so v oddajo pripeljali kot zamenjavo za Trumpa, a je gledanost Vajenca strmoglavila. Guvernator je prepričan, da je razlog tiči v Trumpovi vpletenosti v oddajo.

Ameriški predsednik se je sicer že večkrat obregnil ob slabo gledanost oddaje.

Schwarzenegger tokrat ni molčal. Na Twitterju je odgovoril: "Raje razmisli o tem, da bi najeli novega pisca šal in nekoga, ki bo preverjal podatke!"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.