Trump tuli na televizijske zaslone

Foto: EPA
Foto: EPA
Donald Trump vpije po Beli hiši.
Oglej si celoten članek

Po poročanju The Telegrapha postaja ameriški predsednik Donald Trump vse bolj jezen in vse pogosteje kriči zaradi frustracij, ki narašačajo ob stopnjevanju preiskave o njegovih povezavah z Rusijo pred lanskoletnimi predsedniškimi volitvami, na katerih je porazil Hillary Clinton. 

Kot so za AP sporočili zaupni viri iz predsedniške palače, je Trump prepričan, da je žrtev zarote, ki ga želi spraviti z oblasti. Šlo naj bi tako daleč, da Trump kriči na televizijske zaslone, ko se na njih prikazujejo novice o njem. 

V petek je Trump kar prek Twitterja priznal, da se je znašel pod uradno zvezno preiskavo glede ruskega vpletanja v volitve. "Ker sem odpustil direktorja FB, me preiskuje človek, ki mi je dejal, naj odpustim direktorja FBI. Lov na čarovnice!" je Trump snel rokavice proti Rodu Rosensteinu, namestniku generalnega tožilca, ki nadzira preiskavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:25 18. Junij 2017.

    Zbezlan idiot ene tretjepomembne države.

  • 08:45 18. Junij 2017.

    Sanja svinja o koruzi !<br />Da bi bil le takšen namesto Barbike !

  • 21:49 17. Junij 2017.

    Tale butl je po moje potomec Duceja(Musolinija),saj je zgleda študiral mimiko pacijenta iz časa fašizma.Samooklicana Jodlarka pa zgleda upodobljena Mona …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.