Svet
45 ogledov

Trump tuli na televizijske zaslone

donald trump EPA
Donald Trump vpije po Beli hiši.

Po poročanju The Telegrapha postaja ameriški predsednik Donald Trump vse bolj jezen in vse pogosteje kriči zaradi frustracij, ki narašačajo ob stopnjevanju preiskave o njegovih povezavah z Rusijo pred lanskoletnimi predsedniškimi volitvami, na katerih je porazil Hillary Clinton. 

Kot so za AP sporočili zaupni viri iz predsedniške palače, je Trump prepričan, da je žrtev zarote, ki ga želi spraviti z oblasti. Šlo naj bi tako daleč, da Trump kriči na televizijske zaslone, ko se na njih prikazujejo novice o njem. 

V petek je Trump kar prek Twitterja priznal, da se je znašel pod uradno zvezno preiskavo glede ruskega vpletanja v volitve. "Ker sem odpustil direktorja FB, me preiskuje človek, ki mi je dejal, naj odpustim direktorja FBI. Lov na čarovnice!" je Trump snel rokavice proti Rodu Rosensteinu, namestniku generalnega tožilca, ki nadzira preiskavo.

Komentarjev 3
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:25 18.junij 2017.

    Zbezlan idiot ene tretjepomembne države.

  • Papaja Popi 08:45 18.junij 2017.

    Sanja svinja o koruzi !Da bi bil le takšen namesto Barbike !

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:49 17.junij 2017.

    Tale butl je po moje potomec Duceja(Musolinija),saj je zgleda študiral mimiko pacijenta iz časa fašizma.Samooklicana Jodlarka pa zgleda upodobljena Mona Lisa iz bele hiše,se drži,kot,da ji je nekdo zabil kol v anus in globje?Mislim,da USA Duce ne bo dočakal konca svojega mandata?