Truplo v hotelskem zbiralniku pitne vode

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V zbiralniku vode na strehi losangeleškega hotela Cecil našli žensko truplo. Vprašljiva kakovost vode.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Elisa Lam Truplo Elise Lam je v zbiralniku pitne vode na strehi hotela včeraj našel vzdrževalec, ki je preverjal, zakaj je pritisk vode v hotelu tako nizek. Voda so hotelski gostje uporabljali za pitje in umivanje.

Oblasti so uporabo seveda prepovedale, kmalu pa naj bi bili znani rezultati analize o morebitni oporečnosti vode.

"Postalo nama je slabo"

Britanska turista, gosta hotela, pravita, da sta bila šokirana ob novici o najdbi trupla. "Ko sva izvedela, nama je dobesedno postalo slabo," izjavo Michaela Baugha navaja BBC.

Potovala je sama

Policisti še preiskujejo okoliščine 21-letne Elise Lam, ne vedo, ali je šlo za nesrečo ali jo je kdo ubil. Več bodo izvedeli po obdukciji. Posnetki nadzornih kamer kažejo, da je pred smrtjo bila pri dvigalu, nagibala se je skozi obok vrat in pogledovala levo ter desno. 

Prihajala je iz Vancouvra in je bila sama na poti. V hotel je prispela 26. januarja, osebje pa se spomni, da so jo videli še pet dni po prihodu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:16 5. Marec 2013.

    Truplo se je napihnilo in ga zato niso mogli izvleči skozi odprtino , skozi katero je pa živa ali takoj …

  • 21:39 21. Februar 2013.

    "Gasilci so morali zaradi ozke odprtine na vrhu zarezati v zadrževalnik, da so lahko izvlekli truplo."<br />Nesreča - umor.Ja,sama ni …

  • 18:42 21. Februar 2013.

    brez komentarja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.