Svet
45 ogledov

Truplo v hotelskem zbiralniku pitne vode

Truplo v zadrževalniku vode Reuters
V zbiralniku vode na strehi losangeleškega hotela Cecil našli žensko truplo. Vprašljiva kakovost vode.

Elisa Lam | Avtor: Reuters Reuters
Truplo Elise Lam je v zbiralniku pitne vode na strehi hotela včeraj našel vzdrževalec, ki je preverjal, zakaj je pritisk vode v hotelu tako nizek. Voda so hotelski gostje uporabljali za pitje in umivanje.

Oblasti so uporabo seveda prepovedale, kmalu pa naj bi bili znani rezultati analize o morebitni oporečnosti vode.

"Postalo nama je slabo"

Britanska turista, gosta hotela, pravita, da sta bila šokirana ob novici o najdbi trupla. "Ko sva izvedela, nama je dobesedno postalo slabo," izjavo Michaela Baugha navaja BBC.

Potovala je sama

Policisti še preiskujejo okoliščine 21-letne Elise Lam, ne vedo, ali je šlo za nesrečo ali jo je kdo ubil. Več bodo izvedeli po obdukciji. Posnetki nadzornih kamer kažejo, da je pred smrtjo bila pri dvigalu, nagibala se je skozi obok vrat in pogledovala levo ter desno. 

Prihajala je iz Vancouvra in je bila sama na poti. V hotel je prispela 26. januarja, osebje pa se spomni, da so jo videli še pet dni po prihodu.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 14:16 05.marec 2013.

    Truplo se je napihnilo in ga zato niso mogli izvleči skozi odprtino , skozi katero je pa živa ali takoj mrtva šla notri brez problemov .

  • širhakl 21:39 21.februar 2013.

    "Gasilci so morali zaradi ozke odprtine na vrhu zarezati v zadrževalnik, da so lahko izvlekli truplo."Nesreča - umor.Ja,sama ni padla not,če so moral povečat odprtino,da so njeno truplo izvlekli ven.

  • Oseba_ 18:42 21.februar 2013.

    brez komentarja