Ubil tri in še sebe

Foto: Reuters Strelski pohod Foto: Reuters Strelski pohod Foto: Reuters Strelski pohod Foto: Reuters Strelski pohod
Strelski pohod v Kaliforniji se je končal s samomorom storilca. Motiv za zdaj še neznanka.
Oglej si celoten članek

Okrožje Orange južno od Los Angelesa v Kaliforniji je bilo danes zjutraj prizorišče strelskega pohoda, ki ga je uprizoril za zdaj še neidentificirani 20-letnik. Policija zločin raziskuje, motiv pa zaenkrat ni bil znan.

Policija je naprej zgodaj zjutraj odgovorila na nujni klic o streljanju v zaselku Ladera Ranch in odkrila večkrat ustreljeno truplo ženske. Storilec je pobegnil z avtomobilom proti severu. Policija je malce kasneje odgovorila na nov klic, tokrat v kraju Tustin zaradi umora pri kraji avtomobila.

Šlo naj bi za istega storilca, ki je potem pobegnil do mesta Orange in tam ustrelil še dve osebi. Ena je umrla, drugo pa so odpeljali v bolnišnico v kritičnem stanju. Neimenovani storilec je potem med begom pred policijo potegnil pištolo in se ubil.

Tiskovni predstavnik šerifovega urada okrožja Orange Jim Amormino je dejal, da preiskujejo kar šest domnevnih prizorišč zločinov in bodo več povedali, ko bodo imeli več informacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.