Svet
7 ogledov

Ubil tri in še sebe

Strelski pohod
1/4
Reuters
Strelski pohod v Kaliforniji se je končal s samomorom storilca. Motiv za zdaj še neznanka.

Okrožje Orange južno od Los Angelesa v Kaliforniji je bilo danes zjutraj prizorišče strelskega pohoda, ki ga je uprizoril za zdaj še neidentificirani 20-letnik. Policija zločin raziskuje, motiv pa zaenkrat ni bil znan.

Policija je naprej zgodaj zjutraj odgovorila na nujni klic o streljanju v zaselku Ladera Ranch in odkrila večkrat ustreljeno truplo ženske. Storilec je pobegnil z avtomobilom proti severu. Policija je malce kasneje odgovorila na nov klic, tokrat v kraju Tustin zaradi umora pri kraji avtomobila.

Šlo naj bi za istega storilca, ki je potem pobegnil do mesta Orange in tam ustrelil še dve osebi. Ena je umrla, drugo pa so odpeljali v bolnišnico v kritičnem stanju. Neimenovani storilec je potem med begom pred policijo potegnil pištolo in se ubil.

Tiskovni predstavnik šerifovega urada okrožja Orange Jim Amormino je dejal, da preiskujejo kar šest domnevnih prizorišč zločinov in bodo več povedali, ko bodo imeli več informacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.