Ubil ženo in fotografije objavil na spletnem omrežju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Svojo izpoved je predvajal na Facebooku le nekaj minut za tem, ko je ubil svojo ženo.
Oglej si celoten članek

Do zločina je prišlo v mestu Mühlacker na jugozahodu Nemčije. Na posnetku je 41-letni Abu Marwan okrvavljen priznal, da je usmrtil svojo ženo, potem ko ga je ta vrgla iz hiše, pišejo nemški mediji.

"Tako bodo končale vse žene, ki se bodo igrale s svojimi možmi," je poudaril moški. Povedal je, da ga je soproga vrgla iz hiše, nakar se je vrnil in jo z nožem ubil. "Zabodel sem jo trikrat, štirikrat. Ali je mrtva ali ne, ne vem. Moj sin želi živeti z menoj. Nisem kriminalec, vendar če vam nekdo ne pusti, da bi živeli v miru, morate nekaj storiti. Jaz samo želim živeti s svojimi otroki."

Svoje Facebook prijatelje je moški, po poreklu Sirec, prosil, da objavo delijo, da bo čim več ljudi videlo, kaj se zgodi takšnim ženskam. Facebook je objavo kmalu umaknil.

Sodba Sodba v primeru Facebook umora v celoti potrjena

Nemški mediji poročajo, da je policijo o zločinu prva obvestila mladoletna hči moškega. Prijeli so ga v Karlsruheju, kamor je pobegnil z mesta zločina. Zoper njega so že spisali kazensko prijavo zaradi umora svoje 37-letne žene in zaradi predvajanja sporne vsebine na Facebooku. Na posnetku z njim stoji njegov 12-letni sin.

Tragično Njegovo truplo na pločniku, v stanovanju grozljivka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:50 6. Marec 2018.

    ta folk ne spada v evropo...

  • 14:20 6. Marec 2018.

    Če bi si naš dragi B.B. kolega vzel trenutek več časa, bi lahko dodal da gre za brezposelnega sirskega begunca, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.