Svet
7204 ogledov

Ubil ženo in fotografije objavil na spletnem omrežju

Zloraba otrok Shutterstock
Svojo izpoved je predvajal na Facebooku le nekaj minut za tem, ko je ubil svojo ženo.

Do zločina je prišlo v mestu Mühlacker na jugozahodu Nemčije. Na posnetku je 41-letni Abu Marwan okrvavljen priznal, da je usmrtil svojo ženo, potem ko ga je ta vrgla iz hiše, pišejo nemški mediji.

"Tako bodo končale vse žene, ki se bodo igrale s svojimi možmi," je poudaril moški. Povedal je, da ga je soproga vrgla iz hiše, nakar se je vrnil in jo z nožem ubil. "Zabodel sem jo trikrat, štirikrat. Ali je mrtva ali ne, ne vem. Moj sin želi živeti z menoj. Nisem kriminalec, vendar če vam nekdo ne pusti, da bi živeli v miru, morate nekaj storiti. Jaz samo želim živeti s svojimi otroki."

Svoje Facebook prijatelje je moški, po poreklu Sirec, prosil, da objavo delijo, da bo čim več ljudi videlo, kaj se zgodi takšnim ženskam. Facebook je objavo kmalu umaknil.

Facebook umor Sodba Slovenija Sodba v primeru Facebook umora v celoti potrjena

Nemški mediji poročajo, da je policijo o zločinu prva obvestila mladoletna hči moškega. Prijeli so ga v Karlsruheju, kamor je pobegnil z mesta zločina. Zoper njega so že spisali kazensko prijavo zaradi umora svoje 37-letne žene in zaradi predvajanja sporne vsebine na Facebooku. Na posnetku z njim stoji njegov 12-letni sin.

Zloraba Tragično Slovenija Njegovo truplo na pločniku, v stanovanju grozljivka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • miki1234 17:50 06.marec 2018.

    ta folk ne spada v evropo...

  • chicar 14:20 06.marec 2018.

    Če bi si naš dragi B.B. kolega vzel trenutek več časa, bi lahko dodal da gre za brezposelnega sirskega begunca, ki se prosto giba po EU, se sklicuje na razne verze iz Qrana, med drugim tudi "Nevernike je potrebno napadati ...prikaži več v vrat" - Qur’an 47:4, "Moški imajo avtoriteto nad ženskami, dobre ženske so ponižne. Skrivajo svoje dele telesa, kakor jih je zanje skril Allah" - (Qur’an 4:34). Zdaj pa prosim nekega veleumnega levičarja, da mi tu pokaže enakopravnost - ne nas, ampak do žensk - frajer.