Učiteljica naj bi posvojila učenca, da je z njim lahko bila intimna

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poročena učiteljica obtožena, da je imela stalne spolne odnose s 15-letnim učencem, ki ga je posvojila.
Oglej si celoten članek

Rayna Culver iz Burlington Townshipa v New Jersey je od maja v priporu, osumljena je, da je spolno zlorabila otroka, ki ga je posvojila, poroča Independent.

Njen odvetnik vse obtožbe zanika, tožilstvo pa je ugotovilo, da sta si bila 43-letna učiteljica in 15-letnik zelo blizu, zato je učiteljica po tem, ko so ga starši nagnali od doma, sprejela k sebi in nato vložila prošnjo za skrbništvo, ki je bila odobrena.

Njun odnos je po pričanju učenca, postal seksualen nekega večera, ko mu je skrbnica pred spanjem slekla obleke, ga oralno zadovoljila, nato pa sta imela še spolni odnos.  

Po tem so spolni odnosi postali stalnica, petnajstletnik ji je sicer dal vedeti, da si tega ne želi, vendar skrbnica njegove volje ni upoštevala. Deček se skrbnici, ki jo je dojemal kot mamo, ni upal upreti, saj se je bal, da se bo razjezila in ga nagnala. 

Maja je deček policiji predal telefon na katerem so dokazi, da ga je skrbnica, v spolne odnose silila. 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Zanima me v ozadju tega realnega primera. Bi mogoče lahko vedela za približn <br />vzrok.

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Da se razumemo.

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Mirror, za LGBT ne vem, ker ne poznam realnega ozadja, fajn bi bilo vprašat nekoga, ki je imel neko izkušnjo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.