Svet
718 ogledov

Učiteljica naj bi posvojila učenca, da je z njim lahko bila intimna

Testi izboljšajo učenje. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Poročena učiteljica obtožena, da je imela stalne spolne odnose s 15-letnim učencem, ki ga je posvojila.

Rayna Culver iz Burlington Townshipa v New Jersey je od maja v priporu, osumljena je, da je spolno zlorabila otroka, ki ga je posvojila, poroča Independent.

Njen odvetnik vse obtožbe zanika, tožilstvo pa je ugotovilo, da sta si bila 43-letna učiteljica in 15-letnik zelo blizu, zato je učiteljica po tem, ko so ga starši nagnali od doma, sprejela k sebi in nato vložila prošnjo za skrbništvo, ki je bila odobrena.

Njun odnos je po pričanju učenca, postal seksualen nekega večera, ko mu je skrbnica pred spanjem slekla obleke, ga oralno zadovoljila, nato pa sta imela še spolni odnos.  

Po tem so spolni odnosi postali stalnica, petnajstletnik ji je sicer dal vedeti, da si tega ne želi, vendar skrbnica njegove volje ni upoštevala. Deček se skrbnici, ki jo je dojemal kot mamo, ni upal upreti, saj se je bal, da se bo razjezila in ga nagnala. 

Maja je deček policiji predal telefon na katerem so dokazi, da ga je skrbnica, v spolne odnose silila. 

 

 

 

Komentarjev 6
  • Jana Bejba 19:56 11.julij 2017.

    Zanima me v ozadju tega realnega primera. Bi mogoče lahko vedela za približn vzrok.

  • Jana Bejba 19:56 11.julij 2017.

    Da se razumemo.

  • Jana Bejba 19:56 11.julij 2017.

    Mirror, za LGBT ne vem, ker ne poznam realnega ozadja, fajn bi bilo vprašat nekoga, ki je imel neko izkušnjo, ne pa kr neki se izmišljevat. To velja za vse tudi normalno spolne usmerjene, ne samo za LGBT! Že preveč ...prikaži več sem videla te različne, podobne primere v videih v angleščini, kar se je dogajalo v ZDA! To so stari primeri. Se je kdo vprašal, koliko teh spolnih zlorab je dejansko zgodilo v realnosti, kar se nebi smelo, pa večina teh ni prijavljenih?! Ker se žrtev ne more postaviti zase. Ker je uničen/a. Že slišala to, da naj bi bil žrtev posiljevalec?! Ma lepo te prosim... Jaz bi videla v očeh, da je psihično, telesno uničen ponavadi s strani odraslih, ki so preobsedeni z sexom. Kar so tudi znanstveno dokazali, da je pornografija nova trda droga. Kar prilagam link v angleščini. Bori se proti novi drogi: http://fightthenewdrug.org/In prosim od admina, da naj ne odstrani tega komentarja. Je samo normalen komentar. Tako kot objavljate v teh novicah glede o spolnosti