Ugrabljeno manekenko prodajal za 300 tisoč evrov

Foto: Shutterstock internet
20-letno britansko manekenko ugrabili v Milanu. Ograbitelj jo je na temnem spletu poskušal prodati za 300 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

20-letno Britanko so iz Pariza zvabili v Milano na lažno snemanje, ji omamili in jo ugrabili. V opuščenih pisarnah je bila ujetnica en teden, poroča Daily Mail.

xxx

Britansko manekenko so prodajali na spletni dražbi, je sporočila italijanska policija. Identitete 20-letnice niso razkrili, eden od ugrabiteljev pa naj bi bil 30-letni Poljak Lukasz Herba, ki živi v Veliki Britaniji.

Omamili so jo s ketaminom ugrabitelji pa je zahtevali 50 tisoč evrov, da bi jo osvobodili. Ali je bilo to pred idejo o dražbi ali potem, ko ni uspela, policija ne poroča. Če bi policiji povedala, kaj se je zgodilo, so ji grozili s smrtjo. 

Kako je bila rešena, ni uradno znano, nekateri italijanski mediji poročajo, da so jo ugrabitelji izpustili, ker ima dvoletnega otroka.

Policija sodelavce prijetega Herbe še išče.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:15 5. Avgust 2017.

    Ograbitelj jo je na temnem spletu poskušal prodati za 300 tisoč evrov. 20-letno Britanko so iz Pariza zvabili v Milano …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.