Ujeli norega tovornjakarja

Foto: Žurnal24 "Slavni" Romun za 90 dni ne bo smel sesti za volan več desettonskega vozila. (Fo

Your browser doesn’t support HTML5 video

Romunski mladenič, ki je zaslovel na spletu s posnetkom, v katerem pleše, medtem ko vozi tovornjak, je zaradi pijane vožnje izgubil vozniško dovoljenje.
Oglej si celoten članek

Iuliana Breazuja, 24-letnega romunskega tovornjakarja, je policija med nadzorom  prometa zaustavila in po opravljenem testu alkoholiziranosti ugotovila, da je dvakratno presegel dovoljeno mejo. Policisti so mu zato za 90 dni odvzeli vozniško dovoljenje in mu naložili opravljanje testa iz cestne varnosti.

Breazu je svetu postal znan, ko se je na spletni strani Youtube pojavil posnetek njegovega divjega poplesovanja in sprehajanja po kabini, medtem ko je vozil tovornjak po cestah EU. Posnetek si lahko ogledate v zavihku video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.