Ujeli trenutek, ko bi skoraj prišlo do katastrofe

Foto: Lubbock Fire Department prometna nesreča Teksas Foto: Lubbock Fire Department prometna nesreča Teksas
Na kraju, kjer se je zgodila prometna nesreča, so bili že policisti in novinarji, ko se je z veliko hitrostjo pripeljal tovornjak.
Oglej si celoten članek

Na avtocesti v bližini Slatona v Teksasu je v slabi vidljivosti prišlo do naleta več vozil. Na klic so se odzvali policisti, dogodek so spremljale tudi televizijske kamere. Med odstranjevanjem posledic in policijsko preiskavo dogodka je prišlo do nove nesreče, ki bi se lahko končala tragično. 

Kot je razvidno s posnetka, je bila na območju še vedno precej gosta megla. Iz megle je v nekem trenutku z veliko hitrostjo pripeljal tovornjak, ki je trčil najprej v vozilo pred seboj, nato pa ga je zaneslo z vozišča. Vozilo se je prevrnilo, pod seboj pokopalo policijsko vozilo in trčilo v osebno vozilo s počitniško prikolico. 

xxx

V trčenju je bil poškodovan eden od policistov ter ena oseba, v osebnem vozilu s počitniško prikolico. K sreči se je ljudem, ki so takrat hodili po kraju nesreče, uspelo trčenju izogniti.

Kot poročajo novinarji televizije KCBD, ki so bili v času trčenja na kraju in so dogajanje snemali, sta obe poškodovani osebi izven smrtne nevarnosti. 

Foto: Lubbock Fire Department prometna nesreča Teksas

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.