Svet
1639 ogledov

Ujeli trenutek, ko bi skoraj prišlo do katastrofe

prometna nesreča Teksas
1/2
Lubbock Fire Department
Na kraju, kjer se je zgodila prometna nesreča, so bili že policisti in novinarji, ko se je z veliko hitrostjo pripeljal tovornjak.

Na avtocesti v bližini Slatona v Teksasu je v slabi vidljivosti prišlo do naleta več vozil. Na klic so se odzvali policisti, dogodek so spremljale tudi televizijske kamere. Med odstranjevanjem posledic in policijsko preiskavo dogodka je prišlo do nove nesreče, ki bi se lahko končala tragično. 

Kot je razvidno s posnetka, je bila na območju še vedno precej gosta megla. Iz megle je v nekem trenutku z veliko hitrostjo pripeljal tovornjak, ki je trčil najprej v vozilo pred seboj, nato pa ga je zaneslo z vozišča. Vozilo se je prevrnilo, pod seboj pokopalo policijsko vozilo in trčilo v osebno vozilo s počitniško prikolico. 

V trčenju je bil poškodovan eden od policistov ter ena oseba, v osebnem vozilu s počitniško prikolico. K sreči se je ljudem, ki so takrat hodili po kraju nesreče, uspelo trčenju izogniti.

Kot poročajo novinarji televizije KCBD, ki so bili v času trčenja na kraju in so dogajanje snemali, sta obe poškodovani osebi izven smrtne nevarnosti. 

prometna nesreča Teksas | Avtor: Lubbock Fire Department Lubbock Fire Department

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.