Ujetnica sosedu poslala 500 ljubezenskih pisem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zgodba treh žensk, ki naj bi 30 let živele v ujetništvu, postaja vse bolj bizarna.
Oglej si celoten članek

Včeraj je iz Londona prišla informacija, da naj bi 69-letna Malezijka in 57-leta Irka z mučiteljema prišli v stik preko neke skupne politične ideologije in da obstaja možnost, da so živeli "na skupnem naslovu v nekakšni komuni“.

Če gre verjeti sosedu para, ki naj bi v svojem domu kar 30 let zadrževal tri ženske, Mariusu Fenecku, je ta teorija vse bolj verjetna. Feneck namreč trdi, da mu je 30-letna Britanka, ki je prav tako živela pri domnevnih storilcih in naj bi ji bilo ime Rose, poslala kar 500 ljubezenskih pisem, kar pomeni, da je imela stike z zunanjim svetom.

Pisma, mnogokrat odišavljena in s poljubčki, naj bi sosedu, ki živi dva nadstropja višje, pošiljala sedem let. "Pošiljala mi je pisma in fotografije. Pisala je, da si želi biti z mano. Ni me zanimala, kljub temu ni odnehala,“ je izjavil Feneck, njegovo dekle pa je dodalo, da mu je Rose v pismih tudi napisala, naj je ne obišče, ker so ljudje, s katerimi živi, rasisti.  Feneck je namreč temnopolt.

Rose naj bi bila na Feneckovo dekle zelo ljubosumna. Tudi njej je poslala pismo, v katerem jo je obtožila nasilja nad svojim fantom. "Napisala je, da sem odurna in da si moji otroci niso zaslužili takšne matere. Rose je bila videti čudna. Razmišljala sem o tem, da bi poklicala policijo, Če bi jo, bi jo morda rešili že prej,“ je povedalo Feneckovo dekle.

Več o primeru lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.