Svet
12 ogledov

Ujetnica sosedu poslala 500 ljubezenskih pisem

lambeth Reuters
Zgodba treh žensk, ki naj bi 30 let živele v ujetništvu, postaja vse bolj bizarna.

Včeraj je iz Londona prišla informacija, da naj bi 69-letna Malezijka in 57-leta Irka z mučiteljema prišli v stik preko neke skupne politične ideologije in da obstaja možnost, da so živeli "na skupnem naslovu v nekakšni komuni“.

Če gre verjeti sosedu para, ki naj bi v svojem domu kar 30 let zadrževal tri ženske, Mariusu Fenecku, je ta teorija vse bolj verjetna. Feneck namreč trdi, da mu je 30-letna Britanka, ki je prav tako živela pri domnevnih storilcih in naj bi ji bilo ime Rose, poslala kar 500 ljubezenskih pisem, kar pomeni, da je imela stike z zunanjim svetom.

Pisma, mnogokrat odišavljena in s poljubčki, naj bi sosedu, ki živi dva nadstropja višje, pošiljala sedem let. "Pošiljala mi je pisma in fotografije. Pisala je, da si želi biti z mano. Ni me zanimala, kljub temu ni odnehala,“ je izjavil Feneck, njegovo dekle pa je dodalo, da mu je Rose v pismih tudi napisala, naj je ne obišče, ker so ljudje, s katerimi živi, rasisti.  Feneck je namreč temnopolt.

Rose naj bi bila na Feneckovo dekle zelo ljubosumna. Tudi njej je poslala pismo, v katerem jo je obtožila nasilja nad svojim fantom. "Napisala je, da sem odurna in da si moji otroci niso zaslužili takšne matere. Rose je bila videti čudna. Razmišljala sem o tem, da bi poklicala policijo, Če bi jo, bi jo morda rešili že prej,“ je povedalo Feneckovo dekle.

Več o primeru lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.