Ukrajinska sestra zapušča Gadafija

Foto: Žurnal24 Ekscentrični Gadafi je znan po svoji ženski telesni straži. Fotografije njegove
Ukrajinska medicinska sestra, brez katere libijski voditelj Moamer Gadafi ni šel nikamor, ga zapušča in se vrača v Ukrajino.
Oglej si celoten članek

Libijo, iz katere te dni beži na desettisoče tujcev, očitno zapušča tudi ukrajinska medicinska sestra, ki je bila v minulih letih vedno blizu libijskega voditelja Moamerja Gadafija.

Da ne gre Gadafi brez bujne blondinke Galine Kolotnicke nikamor, so sicer razkrile ameriške diplomatske depeše, ki jih je novembra lani razkril WikiLeaks.

Če gre verjeti diplomatskim depešam iz leta 2009, je Gadafi povsem odvisen od štirih medicinskih sester iz Ukrajine, še posebej od "čutne blondinke" Galine, ki naj bi dobro vedela, kako zadovoljiti vsako njegovo muho. Ukrajinke naj bi sicer skrbele za voditeljevo zdravje in splošno dobro počutje.

Galina šokirana nad nasiljem
A Galinina hčerka Tatjana je za ukrajinski dnevnik Segodnja sedaj povedala, da je njena mama šokirana ob nasilju, ki pretresa Libijo, zato načrtuje vrnitev v domače predmestje Kijeva.

Po telefonu naj bi ji v petek zaupala, da je Tripoli v primežu spopadov, streljanja in ropanja, a obenem zagotovila, da je ona sama na varnem z Gadafijem in se v kratkem vrača v Ukrajino.

Galina sicer v Libiji živi že devet let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.