Svet
19 ogledov

Ukrajinska sestra zapušča Gadafija

Ekscentrični Gadafi je znan po svoji ženski telesni straži. Fotografije njegove Žurnal24 main
Ukrajinska medicinska sestra, brez katere libijski voditelj Moamer Gadafi ni šel nikamor, ga zapušča in se vrača v Ukrajino.

Libijo, iz katere te dni beži na desettisoče tujcev, očitno zapušča tudi ukrajinska medicinska sestra, ki je bila v minulih letih vedno blizu libijskega voditelja Moamerja Gadafija.

Da ne gre Gadafi brez bujne blondinke Galine Kolotnicke nikamor, so sicer razkrile ameriške diplomatske depeše, ki jih je novembra lani razkril WikiLeaks.

Če gre verjeti diplomatskim depešam iz leta 2009, je Gadafi povsem odvisen od štirih medicinskih sester iz Ukrajine, še posebej od "čutne blondinke" Galine, ki naj bi dobro vedela, kako zadovoljiti vsako njegovo muho. Ukrajinke naj bi sicer skrbele za voditeljevo zdravje in splošno dobro počutje.

Galina šokirana nad nasiljem
A Galinina hčerka Tatjana je za ukrajinski dnevnik Segodnja sedaj povedala, da je njena mama šokirana ob nasilju, ki pretresa Libijo, zato načrtuje vrnitev v domače predmestje Kijeva.

Po telefonu naj bi ji v petek zaupala, da je Tripoli v primežu spopadov, streljanja in ropanja, a obenem zagotovila, da je ona sama na varnem z Gadafijem in se v kratkem vrača v Ukrajino.

Galina sicer v Libiji živi že devet let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.