Umazana resnica o hrenovkah

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nekdanji zaposleni v srbski mesni industriji Matijević je objavil posnetke, kako se v hrenovke in druge izdelke iz predelenage mesa daje pokvarjeno meso.
Oglej si celoten članek

Mihajlo Čepi je posnetke objavil na družbenih omrežjih. "Zdaj boste videli, kako je Petar Matijević prišel do svojega silnega bogastva," začne s pripovedjo. 

Posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj, je v srbskem jeziku.  "Praktično vse, kar so nam vrnili, kar je imelo pretečen rok, vse kar smrdi in se ni prodalo. Vse to se zmrzne in v hladilnicah čaka na predelavo. Dod ase česen in sol, da se ne bi še bolj pokvarilo, če je pokvarjeno, se spere s kislino in se doda barvilo za meso, kar je prepovedano v EU in v Srbiji. Kadar pride inšpekcija, ki se mora napovedati, se skrije," je povedal nekdanji zaposleni. 

Čepi trdi, da se podobno dogaja tudi v drugih srbskih mesnopredelovalnih gigantih. 

S posnetki se ukvarja tožilstvo za organizirani kriminal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 08:54 5. Februar 2016.

    Prejšnji teden sem podal postopek zoper Mercator na tržni inšpektorat za hrano,zaradi plesnive krače katero so prodajali v enem od …

  • 08:47 5. Februar 2016.

    Res zato pa so na naših policah plesnive stvaeri!Prepakirano v nove vrečke,ker je že bil pretečen rok živil!!Zato ničkolikokrat zasmrdi …

  • 08:19 5. Februar 2016.

    Kako ste vegani smešni in mislite da pa vi jeste tako zdravo. Brez skrbi, industrija se počasi že ozira tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.