Umorila otroka in ju stlačila v kovček

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V kovčkih našli trupli dveh otrok, umora obtožena mama.
Oglej si celoten članek

Na spletni dražbi zapuščenih predmetov je družina iz Aucklanda na Novi Zelandiji kupila več kovčkov, ki so bili v zapuščenem skladiščnem prostoru. Ko so prejeli kovčke, so v njih našli trupli dveh otrok, starih med 5 in 10 let. Južnokorejska policija, ki je pomagala pri raziskavi, navaja, da sta bila otroka stara 7 in 10 let.

Preiskava je pokazala, da naj bi bili trupli tako shranjeni približno tri ali štiri let. Policija je poudarila, da družina, ki je kupila kovčke, s primerom ni povezana. 

Po nalogu sodišča so številne podrobnosti primera ostale skrite, vključno z imeni obeh žrtev in ženske, ki je obtožena zločina. 
42-letna mati obeh otrok je obtožena, da je oba otroka umorila. V zadnjem obdobju je živela v Južni Koreji, od kjer so jo izročili nazaj Novi Zelandiji. 

Južnokorejska policija je sporočila, da je bila ženska rojena v Južni Koreji, se kasneje preselila na Novo Zelandijo in dobila tamkajšnje državljanstvo. Po podatkih imigracijskega urada se je leta 2018 vrnila v Južno Korejo. Oče obeh otrok naj bi pred njuno smrtjo umrl za rakom. Stari starši naj bi živeli na Novi Zelandiji. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.