Svet
5374 ogledov

Umorila otroka in ju stlačila v kovček

policija nova zelandija Profimedia
V kovčkih našli trupli dveh otrok, umora obtožena mama.

Na spletni dražbi zapuščenih predmetov je družina iz Aucklanda na Novi Zelandiji kupila več kovčkov, ki so bili v zapuščenem skladiščnem prostoru. Ko so prejeli kovčke, so v njih našli trupli dveh otrok, starih med 5 in 10 let. Južnokorejska policija, ki je pomagala pri raziskavi, navaja, da sta bila otroka stara 7 in 10 let.

Preiskava je pokazala, da naj bi bili trupli tako shranjeni približno tri ali štiri let. Policija je poudarila, da družina, ki je kupila kovčke, s primerom ni povezana. 

Po nalogu sodišča so številne podrobnosti primera ostale skrite, vključno z imeni obeh žrtev in ženske, ki je obtožena zločina. 
42-letna mati obeh otrok je obtožena, da je oba otroka umorila. V zadnjem obdobju je živela v Južni Koreji, od kjer so jo izročili nazaj Novi Zelandiji. 

Južnokorejska policija je sporočila, da je bila ženska rojena v Južni Koreji, se kasneje preselila na Novo Zelandijo in dobila tamkajšnje državljanstvo. Po podatkih imigracijskega urada se je leta 2018 vrnila v Južno Korejo. Oče obeh otrok naj bi pred njuno smrtjo umrl za rakom. Stari starši naj bi živeli na Novi Zelandiji. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.