Umorili pravnukinjo Nelsona Mandele?

Foto: Žurnal24 Nekdanji predsednik Južnoafriške republike je v prometni nesreči izgubil pravnuk
Pravnukinja Nelsona Mandele je umrla v prometni nesreči. Policija ne izključuje možnosti umora.
Oglej si celoten članek

Trinajstletna Zenani Mandela je umrla v prometni nesreči, ki se je zgodila po slavnostnem koncertu, s katerim so odprli svetovno prvenstvo v nogometu v Južnoafriški republiki, so sporočili iz Fundacije Nelsona Mandele"Družina prosi za razumevanje v teh težkih trenutkih," so še sporočili iz fundacije.

Umorjena?
Policija je sporočila, da je 13-letno deklico s koncerta domov spremljala nekdanja žena Nelsona Mandele, Winnie Madikizela. V nesreči nihče drug ni bil poškodovan. Predstavnica policije Tummi Shai je dejala, da policija ne izključuje možnosti umora, saj naj bi se nesreča zgodila v zelo nenavadnih okoliščinah. Voznika avtomobila, v katerem je umrla deklica, so aretirali. Več podrobnosti policija ni hotela izdati.

V petek bi se moral nekdanji predsednik Južnoafriške republike Nelson Mandela udeležiti odprtja svetovnega prvenstva v Johannesburgu, kar pa se zaradi družinske tragedije najverjetneje ne bo zgodilo. Njegova fundacija je še sporočila, da bo odpovedal vse nadaljnje sestanke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.