Umrla otroka, padla iz osmega nadstopja

Foto: EPA Italijanska policija.
Po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse, sta iz osmega nadstropja stavbe na obrobju Bologne padla 14-letni in 11-letni deček.
Oglej si celoten članek

Otroka sta bila bratca, ki sta pripadala kenijski družini, ki je že dolgo živela v Italiji. Otroka sta z balkona padla okoli 10 ure zjutraj, še zdaj pa ni točno jasno, kaj se je zgodilo. Čeprav je reševalna ekipa poskušala otroka rešiti z oživljanjem, bratcem ni bilo več pomoči. 

Očeta so policisti kmalu po nesreči zaradi preiskave odpeljali na policijsko postajo. Glede na prve informacije, je bil moški v času dogodka sam s fantoma doma. Mati je bila v tem času v službi, policistom pa naj bi dejala, da je oče ljubeča oseba. 

Oče je med zaslišanjem trdil, da se je med tragedijo tuširal v kopalnici. O nesreči ga je obvestila soseda. Med zasliševanjem je oče omenil tudi prepiranje dveh sinov, a zaradi nepomembnega vzroka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.