V Beogradu novo streljanje, v naselju, kjer se je zgodil prvi strelski pohod

Foto: Instagram/Nova.RS
Foto: Instagram/Nova.RS
Sinočnji strelski napad se je zgodil na ulici Maksima Gorkog v soseski Vračar, kjer je 13-letnik na osnovni šoli ubil deset oseb.
Oglej si celoten članek

Čeprav si v Srbiji še niso opomogli od dveh strelskih pohodov, v katerih je umrlo 18 ljudi, so sinoči v Beogradu znova odjeknili streli. 20-letni moški je v naselju Vračar, okoli 19.40 ranil dva moška, 21-letnega državljana Makedonije in 29. letnika. 

Policisti so napadalca prijeli po treh urah, ter mu odredili 48-urno pridržanje. 

Po poročanju srbskih medijev je napadalec prišel iz parka ter na vogalu ulice Maksima Gorkog in Cara Nikolaja v enega od žrtev najprej ustrelil več nabojev. 29-letnik je tako utrpel več strelnih ran v noge. 21-letnika je osumljenec ustrelil v hrbet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Moška so prepeljali v beograjsko bolnišnico, Kurir ob tem piše, da je 29-letnik utrpel hujše poškodbe.

Sinočnji strelski napad se je sicer zgodil na ulici Maksima Gorkog v soseski Vračar, kjer je 13-letni strelec v začetku maja na osnovni šoli ubil deset oseb.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:14 23. Maj 2023.

    Srbi nadaljujejo s tradicijo!

  • 13:59 23. Maj 2023.

    Pri nasilju smo bolj papeški od Papeža. Imamo cele oddaje in pridige o nenasilju ista medijska hiša pa, oglašuje WTF …

  • 09:22 23. Maj 2023.

    Mafijska posla,pa nič drugega!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.