V bližini Pariza straši tiger

Foto: Facebook/Ville de Montevrain
Foto: Facebook/Ville de Montevrain
Policisti in gasilci v okolici mesta vzhodno od Pariza iščejo tigra, ki se nenadzorovano giblje na območju.
Oglej si celoten članek

"Zjutraj so v bližini gozda za teniškim in nogometnim igriščem opazili mladega tigra,“ so prebivalce Montervaina opozorile oblasti. Naročili so jim, naj ne hodijo na sprehode in naj se zadržujejo v notranjosti, dokler nevarnost ne bo odpravljena.
 
O nenavadnem obiskovalcu jih je zjutraj obvestila soproga lastnika trgovine, ki je na parkirišču pred trgovino opazila žival. "Ni izstopila iz avtomobila. Poklicala me je in dejala, da misli, da je videla risa,“ je dejal njen mož. Žival je tekom dneva opazilo še več prebivalcev mesta.
 
Na podlagi sledi, ki jih je žival pustila, so strokovnjaki ugotovili, da ne gre za risa, temveč za mladega tigra. Še vedno pa ostaja neznanka, od kje se je žival vzela. V bližini mesta je večji park z velikimi mačkami, od kjer bi lahko izviral tiger. Župan je že zavrnil možnost, da je tiger pobegnil iz cirkusa, ki je bil v mestu v soboto, poroča Le Parisien.
 
Žival iščejo policisti in gasilci, v iskanju pa sodeluje tudi helikopter.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.