V četrtek bo zapadlo do 5 cm snega

Foto: Reuters Sneg v Edinbourghu prekril rožice Foto: Reuters Kolona na cesti Doullens-Amiens, Francija Foto: Reuters Zasnežene ulice, Cambrai, Francija Foto: EPA Nesreča tovornjaka v Nemčiji
V četrtek bo snežilo tudi po nižinah, zapade lahko do 5 centimetrov snega. Sneg pa številne preglavice že povzroča v Franciji, Belgiji, Nemčiji in Angliji. Največ težav imajo na cestah, kjer so večstokilometrski zastoji.
Oglej si celoten članek

Danes bo oblačno, občasno pa bo rahlo deževalo. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 1.000 metrov. Najvišje dnevne temperature bodo od štiri do devet, na Primorskem do 12 stopinj Celzija, so zapisali na spletni strani Agencije RS za okolje (Arso).

Jutri se nam obeta podobno vreme, za četrtek pa vremenoslovci napovedujejo močno ohladitev, saj se bodo temperature spustile pod nič.

V dneh do četrtka zaradi previsokih temperatur snega ni pričakovati, v četrtek pa bo ta najverjetneje znova pobelil državo. Po napovedih dežurnega meteorologa na Arsu, Andreja Pečenka, ne bo "zapadlo dosti snega, mogoče do kakšnih pet centimetrov". Temperature se bodo čez dan povzpele do največ tri ali štiri stopinje Celzija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.