V eksploziji na bencinski črpalki poškodovanih najmanj 28 ljudi

Foto: prtcsr
Foto: prtcsr
Natančne okoliščine nesreče za zdaj niso jasne.
Oglej si celoten članek

V eksploziji, ki je danes odjeknila na bencinski črpalki v ruskem mestu Novosibirsk, je bilo poškodovanih najmanj 28 ljudi. Številne so s hudimi opeklinami prepeljali v tamkajšnje bolnišnice, poročajo tuje tiskovne agencije.

Natančne okoliščine nesreče za zdaj niso jasne. Po prvih poročilih naj bi eksplozija odjeknila med črpanjem plina iz cisterne, najverjetneje zaradi kršenja varnostnih predpisov. Požar je zajel območje, veliko približno 1200 kvadratnih metrov.

Hospitalizirali so 17 ljudi, številne s hudimi opeklinami.

Preiskovalci kraj nesreče še preiskujejo in zaslišujejo priče, sprožili so tudi preiskavo zaradi kršenja varnostnih predpisov, poroča ruska tiskovna agencija Tass.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:08 15. Junij 2021.

    En je kadil in se je zgodilo, koliko življenj je vzela sebičnost, zasvojenost in omejenost enega človeka (v ozadju pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.