V hotelu pozabila 600 tisoč evrov

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Neznana ženska je v hotelu pustila skoraj 600 tisoč evrov vreden nakit. Med teniškim turnirjem na Wimbledonu je sicer bivala v sobi, za katero je na noč odštela 3.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Ženska, sicer stara okoli 30 let, je v hotelu Mayfair pozabila nakit, vreden 598 tisoč evrov. Čistilka je med pospravljanjem sobe nakit odkrila kar v predalu. "Nakit je bil presunljiv. Videl sem že precej dragega nakita, a ničesar takega," je dejal neimenovani vodja hotelskega osebja.

Osebje sicer pravi še, da je v času bivanja pri njih kar razmetavala z denarjem. Ker ni pustila svojih podatkov, je niso mogli poklicati in obvestiti o odkritju.

V solzah prišla nazaj
"To je bila prava tekma s časom. Trije člani osebja so preiskali vse lokalne trgovine, četrti je vzel taksi in se odpeljal do letališča. Naredili smo vse, kar je bilo v naši moči, a smo se bali, da je nikoli več ne bomo videli."

Že v četrtek je ženska prišla vsa objokana nazaj v hotel. "Povedala mi je, da je sobo zapustila v naglici in se izgube nakita zavedla šele na letalu. Mi smo veseli, ker smo lahko pomagali, ona pa je občutila zelo veliko olajšanje," je še zaključil član hotelskega osebja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.