Svet
1 ogledov

V hotelu pozabila 600 tisoč evrov

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Neznana ženska je v hotelu pustila skoraj 600 tisoč evrov vreden nakit. Med teniškim turnirjem na Wimbledonu je sicer bivala v sobi, za katero je na noč odštela 3.000 evrov.

Ženska, sicer stara okoli 30 let, je v hotelu Mayfair pozabila nakit, vreden 598 tisoč evrov. Čistilka je med pospravljanjem sobe nakit odkrila kar v predalu. "Nakit je bil presunljiv. Videl sem že precej dragega nakita, a ničesar takega," je dejal neimenovani vodja hotelskega osebja.

Osebje sicer pravi še, da je v času bivanja pri njih kar razmetavala z denarjem. Ker ni pustila svojih podatkov, je niso mogli poklicati in obvestiti o odkritju.

V solzah prišla nazaj
"To je bila prava tekma s časom. Trije člani osebja so preiskali vse lokalne trgovine, četrti je vzel taksi in se odpeljal do letališča. Naredili smo vse, kar je bilo v naši moči, a smo se bali, da je nikoli več ne bomo videli."

Že v četrtek je ženska prišla vsa objokana nazaj v hotel. "Povedala mi je, da je sobo zapustila v naglici in se izgube nakita zavedla šele na letalu. Mi smo veseli, ker smo lahko pomagali, ona pa je občutila zelo veliko olajšanje," je še zaključil član hotelskega osebja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.