Na območju Splita 26 novih okužb, tudi v Istri slabše

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na Hrvaškem bodo tako kot vsak dan zbrani uradni podatki glede novih okužb na voljo ob 14. uri. Že zdaj pa posamezne županije prijavljajo svoje informacije.
Oglej si celoten članek

Na območju Splitsko-dalmatinske županije je danes 26 novih primerov okužb, od tega jih je deset iz mesta Split. 

Tudi v Istrski županiji so že objavili nove številke glede okuženih; v zadnjih 24-tih urah so opravili 290 testov na novi koronavirus, sedem judi je pozitivnih. Trije primeri so uvoženi, druge tri osebe so v samoizolaciji, gre za kontakte prej obolelih, pri enem ozadje okužbe še raziskujejo. 

Osem okužb so zabeležili na območju Vukovarsko-sremske županije, na območju Brodsko-posavske županije imajo tri nove obolele. V Šibensko-kninski županiji ni novega primera okužbe, ravno tako ne na območju Virovitičko-podravske in Ličko-senjske. 

Ostale rezultate še pričakujejo. 

Več sledi ...

covid-19 Novo glede začetka novega šolskega leta: Pozor vsi, ki še greste na Hrvaško

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.