V krvavem pohodu več mrtvih, storilec na begu

Foto: Profimedia
Osumljenec je na kampusu univerze Michigan ustrelil več ljudi. Poročajo o več mrtvih in ranjenih. Storilca še niso ujeli.
Oglej si celoten članek

Na kampusu univerze Michigan v ZDA je za zdaj neznani storilec ustrelil več ljudi. Po zadnjih podatkih so trije ljudje umrli, pet je ranjenih in so jih prepeljali v bližnjo bolnišnico. Po podatkih CNN je stanje nekaterih kritično.

Strelec je po dejanju pobegnil. 

Policija je objavila prve fotografije osumljenca. Gre za moškega nižje postave, oblečenega v jakno iz jeansa, rdeče čevlje, na glavi je nosil modro kapo s svetlejšim šiltom. Bil naj bi zamaskiran. S kraja naj bi pobegnil peš. 

Univerza je odpovedala vse dogodke, napovedane za prihodnjih 48 ur, in pozvala študente, naj ostanejo doma.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zoo
    14:09 14. Februar 2023.

    https://www.focus.de/klima/news/umweltkatastrophe-in-den-usa-tausende-tiere-nach-giftwolke-tot-anwohner-sollen-in-haeuser-zurueckkehren_id_185763029.html

  • 08:14 14. Februar 2023.

    Eh, folklorni običaji domorodnih ljudstev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.