V ledeni reki umrl ruski pevec, ki se je norčeval iz Putina

Foto: Epa Vladimir Putin.
Foto: Epa Vladimir Putin.
Iz Rusije je prišla žalostna novica o smrti priljubljenega glasbenika.
Oglej si celoten članek

V 34. letu starosti je umrl pevec ruske skupine Cream Soda - Dimitrij Svirgunov, znan pod vzdevkov Dima Nova.

Bil je ustanovitelj omenjene zasedbe, ki je posebej zaslovela s pesmijo Aqua Disco, s katero je zbodla ruskega predsednika Vladimirja Putina zaradi njegove vile in posestva, ki naj bi bila skupaj vredna kar 1,3 milijarde dolarjev.

Svirgunov je umrl med prečkanjem zaledenele Volge v Jaroslavski oblasti. Po reki se je sprehajal s prijatelji, poleg njega je svoj konec v Volgi dočakal še Goša Kiselev.

Svirgunovo smrt so potrdili na družbenih kanalih zasedbe Cream Soda, kjer so zapisali še, da so enega od ponesrečencev uspeli rešiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 08:45 26. Marec 2023.

    Putin je legenda.

  • 18:10 25. Marec 2023.

    Človekov se ne splača pobijta,,, Od vekomaj so umiral- umirajo..in bomo umrli..

  • 07:45 25. Marec 2023.

    Verjemi rusom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.