V nenavadnih okoliščinah slovo za oba

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Privoščila naj bi si sanjske počitnice, sledila je nočna mora.
Oglej si celoten članek

Par iz Teksasa si je privoščil počitnice iz sanj na Fidžiju, ki so se sprevrgle v tragedijo, v kateri sta zaradi nenavadnega zapleta z zdravjem oba umrla.

David in Michelle Paul iz Fort Wortha sta kmalu po prihodu na tropski otok med 22. in 25. majem močno zbolela in v nekaj dneh umrla. Vzrok njune nenavadne smrti je še vedno predmet preiskave, primer pa je sila nenavaden, saj sta bila oba trdnega zdravja, piše Daily Mail.

David je bil veteran, ki je služil v letalskih silah ameriške vojske, Michelle pa se je dolgo časa profesionalno ukvarjala s športom, je med drugim ameriškim medijem povedala Davidova sestra Tracey Calanog.

Dan preden naj bi se par vrnil domov, se je oglasil ostalim družinskim članom; povedala sta, da sta zelo bolna. "Vedela sta, da se jima nekaj dogaja, uspela sta oditi v bolnišnico," je povedala sestra pokojnega. Ko je Michelle umrla, so se zdravniki na Fidžiju odločili Davida prepeljati v Avstralijo na dodatne preiskave, a preden so se uspeli dogovoriti za premestitev, je že umrl.

Oblasti v ZDA so potrdile smrt dveh turistov; vključili so se v preiskavo lokalnih preiskovalcev.

Družina pokojnega para verjame, da sta zbolela za smrtonosnim virusom; vlada Fidžija je že pred tem izdala opozorilo zaradi nevarne sezone gripe v regiji.

Smrt Morski pes napadel plavalca, pomoč zanj je prišla prepozno

Ganljivo V poroko, ki je nikoli ne bo doživel, vključila umirajočega očeta

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.