Svet
38297 ogledov

V nenavadnih okoliščinah slovo za oba

Pokojni par, Fidži Youtube
Privoščila naj bi si sanjske počitnice, sledila je nočna mora.

Par iz Teksasa si je privoščil počitnice iz sanj na Fidžiju, ki so se sprevrgle v tragedijo, v kateri sta zaradi nenavadnega zapleta z zdravjem oba umrla.

David in Michelle Paul iz Fort Wortha sta kmalu po prihodu na tropski otok med 22. in 25. majem močno zbolela in v nekaj dneh umrla. Vzrok njune nenavadne smrti je še vedno predmet preiskave, primer pa je sila nenavaden, saj sta bila oba trdnega zdravja, piše Daily Mail.

David je bil veteran, ki je služil v letalskih silah ameriške vojske, Michelle pa se je dolgo časa profesionalno ukvarjala s športom, je med drugim ameriškim medijem povedala Davidova sestra Tracey Calanog.

Dan preden naj bi se par vrnil domov, se je oglasil ostalim družinskim članom; povedala sta, da sta zelo bolna. "Vedela sta, da se jima nekaj dogaja, uspela sta oditi v bolnišnico," je povedala sestra pokojnega. Ko je Michelle umrla, so se zdravniki na Fidžiju odločili Davida prepeljati v Avstralijo na dodatne preiskave, a preden so se uspeli dogovoriti za premestitev, je že umrl.

Oblasti v ZDA so potrdile smrt dveh turistov; vključili so se v preiskavo lokalnih preiskovalcev.

Družina pokojnega para verjame, da sta zbolela za smrtonosnim virusom; vlada Fidžija je že pred tem izdala opozorilo zaradi nevarne sezone gripe v regiji.

morski pes Smrt Svet Morski pes napadel plavalca, pomoč zanj je prišla prepozno Poroka - Singapur Ganljivo Magazin V poroko, ki je nikoli ne bo doživel, vključila umirajočega očeta

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.