V nesreči izgubil deset članov družine: "Moja družina je zgorela"

Foto: Epa
Foto: Epa
V tragični nesreči avtobusa je izgubil deset članov družine. Med umrlimi sta tudi 4-letna dvojčka, ki sta se iz Istanbula vračala s staršema.
Oglej si celoten članek

Sever Jahi iz Skopja je za makedonske medije dejal, da je v tragični nesreči izgubil deset družinskih članov. "Vsa moja družina je zgorela," je dejal za makedonske medije.

V nesreči je umrla štiričlanska družina, 36-letni oče Avni, 35-letna mama Džihan in 4-letna dvojčka Luan in Alban. Med umrlimi sta 27-letni Gazmend Ukali in 23-letna Albina Beluli. Par je v petek v Istanbulu slavil njegov 27. rojstni dan. 

Umrlo je šest učencev osnovne šole v Čairu in ena od tamkajšnjih učiteljic, ki je potovala skupaj z mladoletno hčerko, ki je v nesreči prav tako umrla. 

Foto: Epa Nesreča makedonskega avtobusa

Umrlo je najmanj 45 oseb, med njimi 12 otrok. Sedem potnikov se je rešilo s skokom iz gorečega avtobusa. Šlo naj bi za šest odraslih oseb in 17-letno dekle. Kot so sporočili bolnišnice v Sofiji, je njihovo stanje stabilno. Utrpeli so opekline, ena oseba si je zlomila noga. 

Avtobus z makedonsko registracijo je ponoči trčil v zaščitno ogrado na avtocesti, se prevrnil in zagorel. Na avtobusu so bili večinoma mladi, ki so se vračali z izleta v Turčiji. Bolgarski notranji minister Bojko Rašev je dejal, da česa tako grozljivega še ni videl. 

Vzrok nesreče še ni znan. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:55 23. November 2021.

    Res, grozljivka.......kar srh te spreleti.

  • 18:41 23. November 2021.

    najbrž je voznik zaspal za volanom,preutrujenost morda

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.