V Sarajevu eksplodiral SCT-jev avto

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Sarajevo. Na parkirišču v eksploziji popolnoma uničen avtomobil v lasti podjetja SCT. Dogodek povezan z dolgovi slovenskega gradbenega podjetja?
Oglej si celoten članek

V Sarajevu sta včeraj ponoči v terenskem vozilu hyundai santa fe odjeknili dve eksploziji. Kot poroča tamkajšnji časopis Dnevni avaz, je vozilo v lasti slovenskega podjetja SCT. Zaradi eksplozije je počilo sprednje steklo, notranjost vozila pa je ogenj v celoti uničil. Razbito steklo se je raztreslo po vsem parkirnem prostoru.

Požar zaradi dolgov SCT-ja?
Gasilcem je uspelo požar pogasiti in s tem zavarovati ostala vozila na parkirišču. Vzrok požara še ni znan. Vendar pa se že pojavljajo ugibanja, da je požar povezan z večmilijonskimi dolgovi, ki jih ima SCT do delavcev za dela na avtocesti Sarajevo−Zenica.

Očividec, ki mu je ogenj že skoraj v celoti uspelo pogasiti, nakar so se plameni znova razširili, je policiji zaupal zanimiv podatek: okna na voznikovi in sovoznikovi strani so bila namreč poškodovana že, ko se je prvič približal vozilu. To bi potrdilo ugibanja, da je bil požar podtaknjen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.