Svet
17 ogledov

V Sarajevu eksplodiral SCT-jev avto

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Sarajevo. Na parkirišču v eksploziji popolnoma uničen avtomobil v lasti podjetja SCT. Dogodek povezan z dolgovi slovenskega gradbenega podjetja?

V Sarajevu sta včeraj ponoči v terenskem vozilu hyundai santa fe odjeknili dve eksploziji. Kot poroča tamkajšnji časopis Dnevni avaz, je vozilo v lasti slovenskega podjetja SCT. Zaradi eksplozije je počilo sprednje steklo, notranjost vozila pa je ogenj v celoti uničil. Razbito steklo se je raztreslo po vsem parkirnem prostoru.

Požar zaradi dolgov SCT-ja?
Gasilcem je uspelo požar pogasiti in s tem zavarovati ostala vozila na parkirišču. Vzrok požara še ni znan. Vendar pa se že pojavljajo ugibanja, da je požar povezan z večmilijonskimi dolgovi, ki jih ima SCT do delavcev za dela na avtocesti Sarajevo−Zenica.

Očividec, ki mu je ogenj že skoraj v celoti uspelo pogasiti, nakar so se plameni znova razširili, je policiji zaupal zanimiv podatek: okna na voznikovi in sovoznikovi strani so bila namreč poškodovana že, ko se je prvič približal vozilu. To bi potrdilo ugibanja, da je bil požar podtaknjen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.