V sedmem mesecu nosečnosti ji je vzel življenje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pod srcem ni nosila njegovega otroka.
Oglej si celoten članek

Na Rabu so hrvaške oblasti prijele 35-letnega Branimirja Ćaleta, osumljenega, da je že leta 2013 v Ukrajini ubil svoje dekle, Anno Kitaevo. Za njim je bila razpisana Intrpolova tiralica, a roki pravice se je uspešno izogibal vse do včeraj.

Truplo Kitaeve so našli zavito v rjuho pod posteljo hotelske sobe, ki jo je uporabljal Ćaleta. Obdukcija je pokazala, da jo je nekdo udaril s topim predmetom po glavi. Ko je bila ubita, je bila v sedmem mesecu nosečnosti. Večer pred njenim izginotjem so jo videli v družbi s Ćaleto, ki se je takoj naslednjega dne vrnil v Hrvaško. Truplo v hotelu so našli po njegovem odhodu.

Umor svojega nekdanjega dekleta zanika, ne zna pa pojasniti, kako se je njeno truplo znašlo pod posteljo njegove hotelske sobe. Zatrjuje tudi, da sta se, ko je bil takrat v Ukrajini, srečala povsem slučajno in da ni vedel, da je noseča.

Družina pokojne vendarle trdi, da je najverjetnejši morilec ravno on, razlog umora pa naj bi bilo ljubosumje, saj otrok, ki ga je Kitaeva nosila pod srcem, ni bil njegov.

Par se je spoznal leta 2012 v Primoštenu, nekaj časa je Ćaleta na svojem Facebook profilu objavljal srečne objave glede njunega odnosa.

Slovenija Z 19-centimetrskim nožem v rokah pričakal ženo

Pri nas S polenom po glavi in s pasom do smrti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:16 6. Julij 2019.

    HRVAT SAM BIO I HRVAT ČU BITI SI JE BAJE POPEVAL

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.