V streljanju tri smrti

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
V Visokem, v osrednjem delu Bosne in Hercegovine, je pozno popoldne prišlo do streljanja. Trije ljudje so umrli. Morilec naj bi bil duševni bolnik.
Oglej si celoten članek

Vsi trije ljudje so bili ubiti s strelnim orožjem, morilca pa je policija že ujela, in sicer okrog 19.45. Po neuradnih informacijah naj bi šlo za duševnega bolnika.

Okoliščine streljanja še niso povsem znane, mediji v Bosni in Hercegovini pa poročajo, da je bilo med incidentom še nekaj ljudi ranjenih; po zadnjih podatkih je morilec ranil še sedem ljudi, od katerih so štirje otroci, stari od enega do štirih let. Vse so, skupaj z morilcem, ki se je prijetju upiral, prepeljali v sarajevski klinični center, poroča Sarajevo-x.com.

"Še vedno sta v teku policijska preiskava in ogled mesta dogodka, tako da podrobnejših informacij še nimamo," je povedala Aldina Ahmić, predstavnica za stike z javnostmi tamkajšnje policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.