Svet
11 ogledov

V streljanju tri smrti

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V Visokem, v osrednjem delu Bosne in Hercegovine, je pozno popoldne prišlo do streljanja. Trije ljudje so umrli. Morilec naj bi bil duševni bolnik.

Vsi trije ljudje so bili ubiti s strelnim orožjem, morilca pa je policija že ujela, in sicer okrog 19.45. Po neuradnih informacijah naj bi šlo za duševnega bolnika.

Okoliščine streljanja še niso povsem znane, mediji v Bosni in Hercegovini pa poročajo, da je bilo med incidentom še nekaj ljudi ranjenih; po zadnjih podatkih je morilec ranil še sedem ljudi, od katerih so štirje otroci, stari od enega do štirih let. Vse so, skupaj z morilcem, ki se je prijetju upiral, prepeljali v sarajevski klinični center, poroča Sarajevo-x.com.

"Še vedno sta v teku policijska preiskava in ogled mesta dogodka, tako da podrobnejših informacij še nimamo," je povedala Aldina Ahmić, predstavnica za stike z javnostmi tamkajšnje policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.