V svoj penis vstavil vilico?!

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Neki 70-letni Avstralec je v svoj penis vstavil vilico in pristal v mednarodno priznani strokovni reviji o kirurgiji International Journal of Surgery.
Oglej si celoten članek

Zdravniki v  Canberri so debelo pogledali, ko so na urgenco sprejeli 70-letnika, ki si je med samozadovoljevanjem v penis potisnil desetcentimetrsko vilico.

Možje v belem sprva niso vedeli, kaj je z moškim, ki je krvavel iz spolovila, narobe, saj vilice niso videli. Kot so zapisali v reviji, so se težavice lotevali na različne načine, na koncu pa so moškega rešili s pomočjo klešč in olja. 

"Zakaj je to storil, nam je še vedno nerazumljivo,“ so povedali zdravniki, ki so v svoji karieri videli že marsikaj. V zadnjih devetih letih so v reviji pisali o šivankah, svinčnikih, ščetkah za zobe in celo rožah, ki so si jih moški iz neznanega razloga potiskali v svojega najboljšega prijateljčka.

Gre za "patološko samozadovoljevanje", ki ga ponavadi sprožijo droge, še piše v publikaciji. Zdravniki opozarjajo, da so tovrstna dejanja smrtno nevarna, saj lahko pride do infekcije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:23 28. September 2013.

    sem mislila,da je stvar ponovil vsaj kak Slovenec-novica je res stara,čeprav zadeva res čudaška

  • 14:03 28. September 2013.

    sredi avgusta objavljeno na 24kur

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.