Svet
134 ogledov

V svoj penis vstavil vilico?!

vilica v anusu youtube.com
Neki 70-letni Avstralec je v svoj penis vstavil vilico in pristal v mednarodno priznani strokovni reviji o kirurgiji International Journal of Surgery.

Zdravniki v  Canberri so debelo pogledali, ko so na urgenco sprejeli 70-letnika, ki si je med samozadovoljevanjem v penis potisnil desetcentimetrsko vilico.

Možje v belem sprva niso vedeli, kaj je z moškim, ki je krvavel iz spolovila, narobe, saj vilice niso videli. Kot so zapisali v reviji, so se težavice lotevali na različne načine, na koncu pa so moškega rešili s pomočjo klešč in olja. 

"Zakaj je to storil, nam je še vedno nerazumljivo,“ so povedali zdravniki, ki so v svoji karieri videli že marsikaj. V zadnjih devetih letih so v reviji pisali o šivankah, svinčnikih, ščetkah za zobe in celo rožah, ki so si jih moški iz neznanega razloga potiskali v svojega najboljšega prijateljčka.

Gre za "patološko samozadovoljevanje", ki ga ponavadi sprožijo droge, še piše v publikaciji. Zdravniki opozarjajo, da so tovrstna dejanja smrtno nevarna, saj lahko pride do infekcije.

Komentarjev 2
  • smejka 15:23 28.september 2013.

    sem mislila,da je stvar ponovil vsaj kak Slovenec-novica je res stara,čeprav zadeva res čudaška

  • Avatar cvekalo
    cvekalo 14:03 28.september 2013.

    sredi avgusta objavljeno na 24kur