V treh mesecih spala z enajstimi dijaki

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Med aprilom in julijem letos je 41-letna učiteljica Cindy Clifton imela spolne odnose z enajstimi najstniki. Grozi ji več kot 60 let zapora.
Oglej si celoten članek

Policija je zoper Cliftonovo podala kazensko ovadbo, ki ima 53 točk. V treh mesecih naj bi imela spolne odnose z 11 fanti, starimi med 14 in 17 let. Med njimi je bilo več njenih dijakov. Preiskava je pokazala, da je najstnike, ki so bili prijatelji njene hčerke, opila in nato z njimi seksala na svojem domu.

Policija je uvedla preiskavo avgusta, ko je ravnatelj srednje šole prejel pritožbo zaradi neprimernega obnašanja Cliftonove. Po treh mesecih je policija zbrala dovolj dokazov za obtožnico, piše Daily Mail.

Njen odvetnik je vse obtožbe zavrnil. Po njegovih besedah je Cliftonova "predana žena, delovna učiteljica, vidna članica Cerkve in spoštovana v svoji skupnosti".

Cliftonovo so po plačilu varščine spustili na prostost. V kratkem se bo morala zglasiti na sodišču in se zagovarjati v vseh 53 točkah obtožnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:53 10. November 2011.

    "vidna članica Cerkve" NEDVOMNO !

  • 17:23 10. November 2011.

    bog pomagaj, pa najstniki ga imajo več v luftu kot doli...kaj pa jim škodi, da dobijo, če jim le je, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.