Svet
53 ogledov

V treh mesecih spala z enajstimi dijaki

Žurnal24 main
Med aprilom in julijem letos je 41-letna učiteljica Cindy Clifton imela spolne odnose z enajstimi najstniki. Grozi ji več kot 60 let zapora.

Policija je zoper Cliftonovo podala kazensko ovadbo, ki ima 53 točk. V treh mesecih naj bi imela spolne odnose z 11 fanti, starimi med 14 in 17 let. Med njimi je bilo več njenih dijakov. Preiskava je pokazala, da je najstnike, ki so bili prijatelji njene hčerke, opila in nato z njimi seksala na svojem domu.

Policija je uvedla preiskavo avgusta, ko je ravnatelj srednje šole prejel pritožbo zaradi neprimernega obnašanja Cliftonove. Po treh mesecih je policija zbrala dovolj dokazov za obtožnico, piše Daily Mail.

Njen odvetnik je vse obtožbe zavrnil. Po njegovih besedah je Cliftonova "predana žena, delovna učiteljica, vidna članica Cerkve in spoštovana v svoji skupnosti".

Cliftonovo so po plačilu varščine spustili na prostost. V kratkem se bo morala zglasiti na sodišču in se zagovarjati v vseh 53 točkah obtožnice.

Komentarjev 2
  • halal 18:53 10.november 2011.

    "vidna članica Cerkve" NEDVOMNO !

  • Zlatko Nemec 17:23 10.november 2011.

    bog pomagaj, pa najstniki ga imajo več v luftu kot doli...kaj pa jim škodi, da dobijo, če jim le je, da to delajo s toliko staro žensko, mene starejše ženske privlačile niso, pa je v teh letih marsikatera takrat izzivala. ...prikaži več samo meni bilo ni, razen s svojimi vrstnicami. če jim je kaj pa je problem če dobijo, bolj je zdravo to, kot internetne lepotice. če pa se to stori mladi deklini, pa je drugo. dekleta sex in najstniška leta živijo drugače.kasneje, starejše dojamejo, da so bile zlorabljene in tu je potem problem. nisem pa še slišal za najstnika po dobrem sexu, da bi rekel kasneje 40 let star, ja takrat me je zlorabila starejša ženska. vsak jo raje obravnava kot svojo trofejo...bodimo realni, kar pišem, drži