V Turčiji ne marajo nagcev

Foto: Žurnal24 Letovišče Datca je znova brez nagcev.
Prvi nudistični hotel v Turčiji je bil odprt le šest dni. Inšpektorji so ga zaprli, ker eden od balkonov ni ustrezal skici arhitekta. Lastnik hotela napoveduje novo odprtje v sredo.
Oglej si celoten članek

Ahmed Kosar je ugotovil, da je nudistični hotel izredna tržna niša v Turčiji, ki kot muslimanska država ni naklonjena goloti.

Ob morju v kraju Datcha je odprl hotel s 64 sobami, kjer lahko gosti uživajo ob bazenu ali pa se s posebnim avtobusom odpeljejo na privatno plažo hotela. Kosar pravi, da se nihče ni pritoževal, saj je poskrbel za popolno ločenost svojih gostov od turistov v drugih hotelih.

A inšpektor, ki je prišel pregledat hotel je ugotovil pomanjkljivost; eden od balkonov ni čisto enak kot na arhitektovi skici. Hotel je ukazal zapreti.

Kosar ne želi ugibati, ali gre le za vpliv vladajoče stranke, ki je znana po svoji konzervativnosti, napoveduje pa, da bo balkon do srede popravljen in hotel znova odprt. Njegovih 12 prvih gostov so do takrat preselili v enega od bližnjih hotelov.

Če pa ga bodo še naprej ovirali ob delu, Kosar napoveduje selitev na Hrvaško ali pa na Severni Ciper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.