Svet
19 ogledov

V Turčiji ne marajo nagcev

Letovišče Datca je znova brez nagcev. Žurnal24 main
Prvi nudistični hotel v Turčiji je bil odprt le šest dni. Inšpektorji so ga zaprli, ker eden od balkonov ni ustrezal skici arhitekta. Lastnik hotela napoveduje novo odprtje v sredo.

Ahmed Kosar je ugotovil, da je nudistični hotel izredna tržna niša v Turčiji, ki kot muslimanska država ni naklonjena goloti.

Ob morju v kraju Datcha je odprl hotel s 64 sobami, kjer lahko gosti uživajo ob bazenu ali pa se s posebnim avtobusom odpeljejo na privatno plažo hotela. Kosar pravi, da se nihče ni pritoževal, saj je poskrbel za popolno ločenost svojih gostov od turistov v drugih hotelih.

A inšpektor, ki je prišel pregledat hotel je ugotovil pomanjkljivost; eden od balkonov ni čisto enak kot na arhitektovi skici. Hotel je ukazal zapreti.

Kosar ne želi ugibati, ali gre le za vpliv vladajoče stranke, ki je znana po svoji konzervativnosti, napoveduje pa, da bo balkon do srede popravljen in hotel znova odprt. Njegovih 12 prvih gostov so do takrat preselili v enega od bližnjih hotelov.

Če pa ga bodo še naprej ovirali ob delu, Kosar napoveduje selitev na Hrvaško ali pa na Severni Ciper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.