V vodnjaku pri -20 preživel 52 ur

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Srb je 52 ur preživel v vodnjaku pri -20 stopinjah Celzija. K sreči padec ni bil usoden.
Oglej si celoten članek

Jezdimir Milić se je v petek odpravil od doma po nakupu, a se ni vrnil. V soboto zjutraj so sprožili iskalno akcijo, a so ga našli šele v nedeljo popoldne v gozdu blizu vasi Smoljinac.

Sosed Goran Marković, ki ga je našel, je povedal, da je Milić v petmetrski vodnjak najbrž padel, ker že slabše vidi. Da nekaj ni v redu, je posumil, ko je opazil nakupovalno vrečko, v kateri je bilo rdeče vino, nekaj steklenic piva in koruzna moka, je za RTS dejal Marković. Nato so se iz vodnjaka zaslišali še klici na pomoč.

Marković je odšel do bližnje veterinarske postaje in od tam poklical policijo. Na pomoč so morali priti tudi gasilci, ki so nesrečnega Milića potegnili iz vodnjaka. 

Moškega so hudo premraženega – minuli konec tedna so se temperature na območju gibale okoli -20 stopinj Celzija –  in obtolčenega odpeljali v bolnišnico. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:54 10. Januar 2017.

    Odjebite !

  • 22:54 10. Januar 2017.

    Da v vodnjak ampak suh in spodaj sploh ni bilo -20 , ampak temparatura zemlje na globini 3 metrov ! …

  • 16:13 10. Januar 2017.

    samo sloga srbina spašava

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.