Svet
16 ogledov

V vodnjaku pri -20 preživel 52 ur

zima, sneg, mraz Profimedias
Srb je 52 ur preživel v vodnjaku pri -20 stopinjah Celzija. K sreči padec ni bil usoden.

Jezdimir Milić se je v petek odpravil od doma po nakupu, a se ni vrnil. V soboto zjutraj so sprožili iskalno akcijo, a so ga našli šele v nedeljo popoldne v gozdu blizu vasi Smoljinac.

Sosed Goran Marković, ki ga je našel, je povedal, da je Milić v petmetrski vodnjak najbrž padel, ker že slabše vidi. Da nekaj ni v redu, je posumil, ko je opazil nakupovalno vrečko, v kateri je bilo rdeče vino, nekaj steklenic piva in koruzna moka, je za RTS dejal Marković. Nato so se iz vodnjaka zaslišali še klici na pomoč.

Marković je odšel do bližnje veterinarske postaje in od tam poklical policijo. Na pomoč so morali priti tudi gasilci, ki so nesrečnega Milića potegnili iz vodnjaka. 

Moškega so hudo premraženega – minuli konec tedna so se temperature na območju gibale okoli -20 stopinj Celzija –  in obtolčenega odpeljali v bolnišnico. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 22:54 10.januar 2017.

    Odjebite !

  • Žurnalček 22:54 10.januar 2017.

    Da v vodnjak ampak suh in spodaj sploh ni bilo -20 , ampak temparatura zemlje na globini 3 metrov ! Kako lahko prenesete takšne srbske bedarije in oslarije , ko se ve kako se človek obnaša v vodi , ki ...prikaži veči bi pa na njihovih - 20 C , morala biti zaledenela kot najboljši beton in zopet kljub vašemu naslovu zopet ne bi bil v vodi !

  • Božidar Dinič 16:13 10.januar 2017.

    samo sloga srbina spašava