V zadnjem hipu rešila otroka s tirov

Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča Foto: British Transport Police vozicek podzemna otrok nesreča
Voziček, v katerem je bil otrok, je sunek vetra potisnil na tire podzemne železnice. Mati je v zadnjem trenutku preprečila katastrofo.
Oglej si celoten članek

S fotografij dogodka, ki jih je v javnost dala britanska prometna policija, je razvidno, da je oče otroški voziček pustil ob vznožju stopnic med dvema peronoma in se vrnil po stopnicah navzgor, da bi pomagal drugim družinskim članom. V tistem trenutku je nenaden  sunek vrata potisnil voziček na tire. Na fotografijah je videti, kako otrokova mati priteče na peron, skoči na tire in reši otroka tik preden je na postajo pripeljal vlak. 

Policija sedaj poziva morebitne očividce dogodka, ki se je zgodil 23. julija, da jim pomagajo pri identifikaciji družine. "Gre za strah vzbujajoč dogodek, ne samo zaradi nevarnosti, ki ji je bil izpostavljen otrok, ampak tudi zato, ker je ženska tvegala svoje življenje, ko je skočila na tire," je dejal višji inšpektor Mark Lawrie. "Nujno moramo identificirati ljudi, ki so bili vpleteni, da bi se prepričali, da otrok pri padcu na tire ni bil poškodovan." 

Lawrie je ob tem dejal, da dogodek priča o tem, kako nevarna je lahko podzemna železnica, če nismo previdni. "Lahko postane nevarno okolje, zato je treba vedno poskrbeti za varnost. Še posebej na peronih, kjer je gneča, in na območjih, kjer se lahko pojavijo sunki vetra, ki lahko pihajo skozi tunele." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.